Az egyetlen 3d nyomtató, amelyre egy mérnöknek szüksége van

Egy delta kinematikus 3D nyomtató aktívan fűtött kamrával az ultragyors prototípuskészítéshez és széles körű ipari felhasználáshoz.

Hozz ki többet az alapanyogból

A Prusa Pro HT90 az egyetlen 3D nyomtató, amire egy mérnöknek szüksége van. Készítsen PLA prototípusokat rekordidő alatt, és hozza ki a legjobb teljesítményt az olyan magas hőmérsékletű anyagokból, mint a PCCF vagy a PA11CF az aktívan fűtött kamrának köszönhetően, amely képes elérni a 90 °C-ot. Ez egyben a legolcsóbb módja kis és közepes méretű alkatrészek készítésének PEI / PEKK-CF-ből.

Ultragyors ipari nyomtató

Rendkívül könnyű nyomtatófejével és aktív rezgéscsillapításával az Input Shaperrel, gyors delta kinematikával, szabályozott nyomtatási környezettel és akár 20 000 mm/s²-es gyorsulásával a Prusa Pro HT90 1 kg PETG- vagy ABS-szálat képes lenyomtatni mindössze 8 óra alatt.

Kulcsfontosságú alkalmazások

Prototípus készítés

Rendkívül gyors nyomtatás kiváló minőségű ABS vagy ASA felülettel.

Tartós nyomatok

Rendkívül tartós nyomatok PACF-ből, PC-keverékből, nylonból és rugalmas TPU-ból vagy TPE-ből.

Funkcionális alkatrészek

PEI (Ultem) vagy PEKK-CF nyomatok funkcionális komponensekhez különféle alkalmazásokban.

Mindig tökéletes első réteg

A precíz Loadcell érzékelőnek köszönhetően a Prusa Pro HT90 automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül képes tökéletesen sima és konzisztens első réteget lerakni. A nyomtatás elején a nyomtató rácsszerűen megütögeti a fúvókával a lapot, hogy megmérje a távolságot, majd kiszámítja a helyes eltolásokat. Az eredmény egy tökéletes első réteg minden felületen, kézi beállítás nélkül.

DELTA KINEMATIKA

A delta kinematika nagymértékben különbözik a derékszögű konstrukciótól. Mivel minden mozdulat 3 kar koordinált eltolásának kombinációja, a Prusa Pro HT90 megkerüli a hagyományos felületi hibákat, és kielégítően sima felületet eredményez. A nyomat statikus marad az ágyon, ami lehetővé teszi a nagy sebességű nyomtatást a modell méretétől függetlenül.

Technikai paraméterek

Nozzle300 °C (high-flow) / 500 °C (high-temp); Quick-swappable
Heatbed155 °C; Removable magnetic PEI sheet
Print volumeØ 300 mm (X, Y) × 400 mm (Z), 28 liters
ChamberActive heating up to 90 °C; High-pressure turbine cooling; Closed-loop HEPA filter (no exhaust); Insulated print chamber with separate electronics
ExtruderDirect drive; Optimized for FLEX
Additional featuresIntegrated monitoring camera (easily removable); stop button; High-powered 48V motors; Full offline mode; Best-in-class PrusaSlicer

A 3D alkotást a szkennerek teszik teljessé

Pontról-pontra.
Range Vision 3d szkennerek