3D BÉRGYÁRTÁS

Személyre szabott 3D nyomtatási megoldások minden igényre.
Az egyedi daraboktól a tömeggyártásig.

Miért minket válasszon?

Szolgáltatásaink

Prototípusgyártás

Az egyedi prototípusgyártás kulcsfontosságú lépés a termékfejlesztési folyamatban. Segítségével gyorsan és költséghatékonyan hozhat létre fizikai modellt az Ön által tervezett termékből, lehetővé téve a design tesztelését, értékelését és finomítását még a tömeggyártás előtt. A 3D nyomtatásnak köszönhetően képesek vagyunk egyedi, bonyolult geometriájú prototípusokat is létrehozni, rövid idő alatt. Ez a folyamat ideális koncepció modellek, működő prototípusok és funkcionális tesztek gyors elkészítéséhez.

Kisszériás gyártás

Kis szériás gyártásunk lehetővé teszi a testreszabott termékek gyors és rugalmas előállítását, kisebb mennyiségekben. Ez a szolgáltatás különösen hasznos startupok, kisvállalkozások és a piacra való gyors bevezetésre törekvő vállalatok számára. Kis szériás gyártási kapacitásunk lehetővé teszi a termékek finomítását és a piaci visszajelzések integrálását a végleges tömeggyártás előtt, csökkentve ezzel a kockázatokat és a kezdeti költségeket.

sorozatgyártás

Sorozatgyártási szolgáltatásunkkal támogatjuk azokat a vállalatokat, amelyek készen állnak a piacra lépésre nagy mennyiségű termékkel. Optimális költség- és időhatékonyságot kínálunk, miközben fenntartjuk a termékek magas minőségét. A legmodernebb 3D nyomtatási technológiák és automatizált gyártási folyamatok révén képesek vagyunk nagy volumenű megrendeléseket is kielégíteni, biztosítva ezzel ügyfeleink számára a gyors piaci bevezetést és a versenyelőny megőrzését.

hogyan működik?

 • Igényfelmérés

  A folyamat az igényfelméréssel kezdődik, ahol megbeszéljük a projekt céljait, követelményeit és a szükséges specifikációkat. Ez az első lépés lehetővé teszi számunkra, hogy mélyrehatóan megértsük az Ön igényeit és elképzeléseit.

 • Árajánlat

  Ezt követően részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a projektre vonatkozó összes költséget, beleértve az anyagokat, a gyártást és a szállítást. Az árajánlatunk átlátható és versenyképes, biztosítva, hogy pontos képet kapjon a költségekről.

 • Elfogadás

  Amennyiben az árajánlatunk megfelel az Ön elvárásainak, következik az elfogadás szakasza. Ebben a lépésben Ön hivatalosan is jóváhagyja a projektet, lehetővé téve számunkra, hogy továbblépjünk a tervezési fázisra.

 • Tervezés

  A tervezési szakaszban a projekt részleteit kidolgozzuk, és szükség esetén 3D modelleket készítünk. Ebben a fázisban szorosan együttműködünk Önnel, hogy biztosítsuk, a végeredmény pontosan megfelel az elvárásainak.

 • Gyártás

  Az elfogadott tervek alapján megkezdjük a gyártási folyamatot. A legmodernebb 3D nyomtatási technológiákat és gyártási technikákat használjuk, hogy gyorsan és hatékonyan valósíthassuk meg a projektet.

 • Csomagolás/szállítás

  A gyártás befejeztével a kész termékeket biztonságosan csomagoljuk és a megadott címre szállítjuk.