3D FILAMENTEK

3D Nyomtatókhoz, a gondtalan nyomtatás élményével

Gyártóink

Ipari és
Technológiai

A szivárvány minden színében

Végtelen PLA változatok

AddNorth - Ipari és Technológiai filamentek

Az AddNorth egy elismert svéd gyártó, amely magas minőségű ipari és technológiai filamentek előállítására specializálódott.

Azért ajánljuk termékeit, mert a cég az innovációt és a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, miközben széleskörű ipari alkalmazások igényeit szolgálja ki.

Az AddNorth kínálatában megtalálhatóak speciális filamentek, amelyek különféle ipari felhasználásokra lettek tervezve, mint például a mérnöki prototípusok gyártása, vagy azok a szektorok, ahol a kiváló mechanikai tulajdonságok elengedhetetlenek.

Az AddNorth által kínált termékek az ipari minőségű precizitást képviselik, így biztosítják, hogy minden nyomtatási projekt a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

Winkle - A szivárvány minden színében

A Winkle, egy spanyol gyártó, azon vállalatok közé tartozik, amelyek hatalmas színválasztékot kínálnak 3D nyomtatási filamentek terén.

A vállalat kínálatában megtalálható minden, a visszafogottabb, klasszikus színektől kezdve a vibráló, élénk árnyalatokig, amelyek kiválóan alkalmasak minden típusú projekt megvalósításához.

Winkle filamentek ideális választások mindazok számára, akik személyre szabott, egyedi nyomtatási eredményekre vágynak.

A vállalat elkötelezett az innováció és a minőség mellett, így ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a Winkle által kínált filamentek nemcsak széles színválasztékban, hanem kiváló nyomtatási tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Filaticum - Végtelen PLA változatok

A Filaticum egy magyar gyártó, kiemelkedik a PLA filamentek széles skálájának kínálatával, amelyek között számos különleges és innovatív változat is megtalálható.

A vállalat arra törekszik, hogy a PLA filamentek új generációját hozza el a piacra, olyan termékekkel, amelyek kiemelkedő nyomtatási teljesítményt és minőséget kínálnak.

A Filaticum által kínált PLA filamentek széles választéka magában foglalja a hagyományos PLA-tól eltérő, speciális adalékokkal dúsított változatokat is, amelyek javítják a nyomtatott tárgyak mechanikai tulajdonságait és vizuális megjelenését.

A magyar gyártó elkötelezettsége a minőség és az innováció mellett teszi a Filaticumot ideális választássá mindazok számára, akik a PLA filamentek széles skálájából szeretnének válogatni, hogy megvalósíthassák kreatív ötleteiket.

amire és ahol használhatók

Oktatás és tudomány

Modellek 3D nyomtatása

Termékfejlesztés és dizájn

Műemlék restauráció és régészet

Testreszabott alkatrészek

Minőség-ellenőrzés

Ékszerkészítés

Építészet

Prototípus készítés

Bútorok és belsőépítészet

Ajándéktárgy készítés

A 3D alkotást,
a nyomtatók teszik teljessé

Pontról-pontra.
3D nyomtató