A RangeVision 3D szkennerjei különleges minőséget adnak számunkra: minimális utómunkát igénylő 3D fájlok, zavaró tényezők kiszűrése és akár textúrát is szkennel. Összeszedtünk néhány gyakran ismételt kérdést, ami felszokott merülni az érdeklődések során.

 

Számos 3D szkennert próbáltunk már ki. Azonban korábban nem találkoztunk még ilyen pontossággal. Ezt tapasztaltuk mi és a szkenner korábbi vásárlói is. Mi folyamatosan készen állunk segíteni vásárlóink részére, hogy a beüzemelés és a működés gördülékeny legyen. Most összeszedtünk néhány általános információt, amivel talán az első kérdéseket meg is válaszoljuk Nektek.

Gyakran ismételt kérdések

 

Miben több a RangeVision 3D szkennerje, mint a hasonló árkategóriában mozgó versenytársai?

A RangeVision különlegessége, hogy 2 darab Full HD kamerával rendelkezik. Ez mit jelent a gyakorlatban? Gyorsaságot!
Ezen kívül autófókusszal is rendelkezik.

Ezt a bonyolult szerkezetet egyedül kell összeszerelnem?

Nem! Különösen nagy előny hogy a terméket már csak a PC-hez kell csatlakoztatni és indulhatnak is a beállítások. Nem kell hosszú órákat a szerelésre áldozni!

Képes leszek egyedül is használni?

Igen! Fontos, hogy RangeVision szkenner vásárlóink érezzék, hogy ők uralják a gépet tudásukkal. Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen a 3DParade minden segítséget megad hozzá.

Mekkora méretű tárgyakat tudok szkennelni?

4 centimétertől egészen akár 1 méterig szkennelhetünk a RangeVision segítségével. Így igen nagy a lehetőségek tárháza! De az 1 méternél nagyobb tárgyak esetén sem jön zavarba a RangeVision.

Milyen gyorsan fogok tudni szkennelni?

Erre nem lehet egy általános számot mondani, de gyorsan! A konkrét gyorsaság pedig a szkennelni kívánt tárgy méretétől függ.

Milyen tárgyakat tudok majd szkennelni?

Gyakorlatilag bármilyet! A strukturált fény technológia miatt a túl fényes vagy nagyon sötét tárgyaknál a szkennelési hibák elkerülése érdekében egy speciális spray-t kell használnunk. Ez később könnyedén letörölhető.

Kiknek lehet hasznos egy 3D szkenner?

Minden olyan területen hasznos lehet egy ilyen szkenner, ahol modellekre van szükség. Leggyakoribb vásárlóink a következő rétegekből vannak:

Orvostudomány: például fogbeültetésekhez

Régészet: például leletekhez

Tervezés és grafika: például látványelemek és animációkhoz

Ipar: pl. alkatrészek szkennelése

 

Reméljük, hogy ezekkel a gyakori kérdésekkel sikerült tisztább képet kapni, hogy miért is hasznos egy ilyen okos szerkezet. Amennyiben szeretnél Te is szeretnél RangeVision 3D szkenner tulajdonos lenni vedd fel a kapcsolatot a 3DParade csapatával!

3d szkennerek