A 3D nyomtatók kínálata egyre jobban nő, már számos különböző márka közül választhatunk. A legnehezebb talán megtalálni azt, ami ár-érték arányban a legtöbbet tudja nyújtani nekünk. A 3DParade nem véletlen tette le a voksát a Trilab 3D nyomtatók mellett, számos különböző előnnyel rendelkezik, ami a piacon más terméknél nem vagy csak kisebb tudással érhető el. Most mondunk három okot, amiért érdemes ezt a márkát megvásárolnod:

1, Pontosabb, mint az átlag

Talán az egyik legfontosabb, hogy egy olyan 3D nyomtatónk legyen, ami pontosan dolgozik és nem az utómunkával kell töltenünk az időt. A régebbi XYZ-tengelyes 3D nyomtatóknál hosszú órák voltak, mire a több órás nyomtatási folyamat után az elhibázott, de főleg támaszanyag maradéktól hemzsegő részeket kijavítottuk. Ez a Trilab Delta-tengelyes technológiának köszönhetően sokkal kevésbé fenyeget minket, amivel a piacon kiemelkedő.

2, Anyagok széles felhasználása

A legtöbb 3D nyomtató egy-egy típusú anyaggal tud (szépen) dolgozni. A Trilab termékei esetében, azonban szinte minden anyagot felhasználhatsz, ami nagyban növeli a költséghatékony működést. Fontos, hogy akár rugalmas anyagokkal is tudsz dolgozni, öntőforma nélkül.

3, Egy jól átgondolt mobilapp is jár hozzá

Igen elkeserítő, amikor megvásárolod a 21. század egyik kiemelkedő technológiáját és egy ócska minőségű applikációt kapsz mellé. A Trilab nem követte el ezt a hibát. Egy könnyen kezelhető és átfogó mobilapplikációt hozott létre, ami hasznos funkciókkal rendelkezik.

Amennyiben szeretnél még többet tudni a Trilab 3D nyomtatójáról akkor >>>kattints ide<<<!