A 3D nyomtatók skálája nagyon széles, rengeteg különböző típus van, más-más tudással. Ügyfeleinknek számtalan igénye van, így nekünk is a lehető legszélesebb technológiákkal kell készülnünk. Cikksorozatunkban bemutatjuk azt a 16 darab nyomtatót, amivel nap mint nap dolgozunk itt, a 3DParade termeiben.

Vajon miért van annyi különböző 3D nyomtató? Egyrészt rengeteg különböző igény kielégítésére létezik 3D nyomtató, attól függően, hogy mire szeretnénk használni, illetve természetesen az árak is igen széles skálán mozognak, tudástól függően. Mi kizárólag olyan nyomtatókat használunk, amikben tényleg hiszünk és tudjuk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni. A Zortrax M200-as nyomtató is egy ilyen, nézzük mit is tud:

Zortrax M200 3D nyomtató

A Zortrax nyomtató maximális nyomtatható tárgymérete: Szélesség: 200mmx200mmx180mm (szélesség, hosszúság, magasság), kiváló nyomtatási pontossággal, ABS, HIPS, PET-G, ASA, PLA anyagok használatára képes. A filamenteket menet közben is tudjuk cserélni, amit akár előre meghatározhatunk. Ez nagyon sokat segít az időzítés és a pontosság miatt!

Különösen kiemelkedő a Z-Suite szeletelő szoftver, amely számos különböző beállítási lehetőséget ad nekünk, de imádjuk, hogy részleteiben nem veszünk el, tökéletes arany középutat talált el a gyártó.

Így használjuk mi

Összesen 4 darab ilyen, alacsony fogyasztású nyomtató áll rendelkezésünkre, amit akár 7/24 órában tudunk használni. A Zortrax saját filamentjét használjuk, hogy a minőségromlást elkerüljük. Extrán is foglalkoztunk a termékkel, mert a nyomtatót zárttá tettük és HEPA szűrővel láttuk el, így még pontosabb nyomtatást kapunk.

Lesd meg, mire képes egy Zortrax nyomtató

Íme néhány munkánk, amely a Zortrax M200-as 3D nyomtatóval készült:

Árainkat a felhasznált anyagmennyiséghez kötjük, így már az érdeklődésed után, a konkrét gyártás megkezdése előtt meg tudjuk adni a konkrét árajánlatot.

Nyomtatóinkat folyamatosan karbantartjuk, így megbízható és gyors eredményeket tudunk Neked biztosítani. Keress meg minket bátran, szakértő kollégáink gyorsan tudnak válaszolni kérdéseidre!