Egy 3D szkenner számos munkafolyamatot könnyebbé tesz az embereknek, azonban még az a tévhit van a fejekben, hogy ez egy megfizethetetlen kategória. Azt mi is elismerjük, hogy nem feltétlen a legolcsóbb, de ha jól választasz készüléket, rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg.

Mit vársz, majd egy gép beszkenneli, ami előtted van, és a semmiből meglátod a számítógépeden 3D-ben? Őszintén szólva igen, pontosan ezt várjuk és ez már nem is a jövő, hanem a jelen! Egy 3D szkennerrel olyan kreatív lehetőségek nyílnak meg előttünk, amikre korábban nem is gondoltunk.

A 3D szkenner a jelen technológiája

Szerencsére már nem egy utópisztikus dologról beszélünk, a 3D szkenner már egy ideje elérhető a piacon, egyre elérhetőbb áron. Amilyen egyszerűnek tűnik a működése, közben még is olyan bonyolult. A berendezés az általa kibocsátott fehér fény vagy lézer segítségével dolgozik és a fény visszaverődését felhasználva alkotja meg a képet. A vizuális megjelenést pedig egy általában számítógépes rendszer segíti, ahol a tényleges eredményt megnézhetjük.

Gyorsan és hatékonyan

A szkennelés célja, hogy minél kevesebb hibával és minél gyorsabban jó eredményt kapjunk. A kihívás, hogy ilyen típusú gépet találjunk. Egy kézi szkenner ezt a minőséget nem tudja biztosítani, az álló szkennerek között is igen nagy a szórás. Amennyiben sikerül jó gépet találnunk a legtöbb időnk a gép felállításával, rögzítésével és kezdő beállításaival fog elmenni, nem pedig a rengeteg utómunkával.

RangeVision szkenner

A RangeVision szkennerrel különleges pontossággal és gyorsasággal tudnak dolgozni. A könnyű hordozhatóság és a blue light technológiának köszönhetően akár szabadtéren is egyszerűen tudod használni.

Fő szempont a 3D szoftverekkel való kompatibilitás, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy szükséges-e egy új 3D szoftvert találnod, letöltened, megtanulnod.

Az alkotásnak csak a képzeleted szab határt, mi pedig segítünk azon túllépni. Szakértő csapatunkra a vásárlás előtt és után is számíthatsz, nézd meg tüzetesen a RangeVision szkenner oldalát, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal!